Ανακαίνιση Airbnb

Αναβάθμιση χώρων προς ενοικίαση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει την πλήρη ανακαίνιση Airbnb της οικίας σας με σκοπό την εκμετάλλευσή της μέσω της πασίγνωστης ιστοσελίδας Airbnb. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προκειμένου όχι μόνο να κάνουμε τον χώρο σας ανταγωνιστικό αλλά να επωφεληθείτε και στο μέγιστο βαθμό από αυτόν.

Τι είναι το Airbnb και πώς θα με ωφελήσει μια ανακαίνιση;

Το Airbnb πρόκειται για την μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης. Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, προβάλλονται σε ένα κοινό αρκετών εκατομμυρίων ανθρώπων, χώροι προς ενοικίαση. Με πολύ απλά λόγια πρόκειται για έναν κατάλογο ακινήτων προς ενοικίαση για σύντομο χρονικό διάστημα, ως εναλλακτική της κράτησης ξενοδοχείου. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να επιλέξει χώρους μέσα από μια τεράστια ποικιλία. Αφού επιλέξει αυτό που καλύπτει και ικανοποιεί τις ανάγκες του προβαίνει στην πληρωμή μέσω κάρτας. Η πληρωμή ολοκληρώνεται και η εταιρεία της  Airbnb δεσμεύει ένα ποσοστό από το συνολικό κόστος της ενοικίασης. Λειτουργεί δηλαδή σαν μεσίτης.Μια ανακαίνιση Airbnb έχει να σας προσφέρει τεράστια οφέλη. Τα τελευταία χρόνια η Airbnb κατάφερε να φτάσει την ενοικίαση ακινήτων σε άλλο επίπεδο, με ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες να αποφασίζουν για τη συμμετοχή του ακινήτου τους στην εν λόγω διαδικασία. Ανακαινίζοντας τον χώρο σας με σκοπό την εκμετάλλευσή του στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε επιπλέον εισόδημα. Όσο πιο όμορφος και εντυπωσιακός είναι ο χώρος σας, τόσο περισσότερος κόσμος θα ενδιαφερθεί για αυτόν.

Γιατί να επιλέξω ανακαίνιση Airbnb;

Όπως προαναφέραμε, μια ανακαίνιση του χώρου σας θα σας επιφέρει περισσότερους επισκέπτες και κατά συνέπεια μεγαλύτερα κέρδη. Προκειμένου λοιπόν να προσελκύσετε το κοινό θα πρέπει ο χώρος σας να είναι καλαίσθητος, να παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στον επισκέπτη και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση από φθορές ή άλλες βλάβες. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μια ανακαίνιση Airbnb αποτελεί μια σημαντική απόφαση που έπρεπε ήδη να έχετε πάρει.

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις Airbnb, έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το χώρο σας σε ελκυστικό προορισμό. Καταφέρνουμε να αυξήσουμε εγγυημένα τον αριθμό των ενδιαφερόμενων για το ακίνητό σας και να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας από αυτόν. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η ανακαίνιση Airbnb δεν αποτελεί ένα κόστος. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνει απόσβεση του κεφαλαίου που δαπανήσατε και μάλιστα με το παραπάνω.

Ποια είναι η διαδικασία για την ανακαίνιση;

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα μεταβεί στο χώρος σας και θα αναλάβει την πλήρη μελέτη προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν. Μέσα από μια αναλυτική οικονομοτεχνική μελέτη θα σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση. Αναλυτικές παρουσιάσεις και τρισδιάστατα μοντέλα (3D) προκειμένου να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή συμφωνία. Εν συνεχεία, θα αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνιση Airbnb. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα σας παραδώσουμε τον χώρο ολοκληρωμένο και έτοιμο προς ενοικίαση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.