Εταιρεία

 • Home
 • /
 • Εταιρεία

Ανακαίνιση - lG CONSTRUCTIONS


Ποιοι είμαστε & Γιατί να μας επιλέξετε

Η ig-constructions έχει αντικείμενο δραστηριότητας την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, καθώς επίσης και τις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων (γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία). Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Ιωάννη Ν. Γκιουμέ και αποτελεί συνέχεια του τεχνικού γραφείου Νικόλαος Ι. Γκιουμές, το οποίο ασχολήθηκε με την κατασκευή πολυκατοικιών με την μέθοδο της αντιπαροχής και αυτοχρηματοδότησης, την ανακαίνιση κατοικιών, τις τοπογραφικές αποτυπώσεις, την δημιουργία Οικοδομικών Συνεταιρισμών και λοιπών έργων ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων.

Η ig-constructions μπορεί να προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη. Μπορούμε να αναλάβουμε με επιτυχία την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου. Η εταιρεία, αναλαμβάνει έργα για την ανακαίνιση ακινήτων σε όλες τις περιοχές του νομού Αττικής (Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαϊδάρι, Καπανδρίτι, Παγκράτι, κλπ.), καθώς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά.

Η μακροχρόνια πείρα μας στο σχεδιασμό, την κοστολόγηση και την εκτέλεση έργων, σας εγγυάται την επιτυχημένη ανακαίνιση και κατασκευή του χώρου σας. Μια επιστημονική ομάδα συνεργατών που αποτελείται από αρχιτέκτονες, πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς και διακοσμητές είναι έτοιμη να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την ανακαίνιση και διακόσμηση του ακινήτου σας. Κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας μας, είναι η προσήλωση, η έμπνευση και η συνέπεια στα αναληφθέντα έργα. Θεμελιώδης στόχος, η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, για μια άρτια τελική κατασκευή στον ορισμένο χρονοδιάγραμμα.


Προτερήματα IG-Constructions

Ο τεχνικός τομέας που αφορά στην ανακαίνιση σπιτιού και την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, οι επιλογές είναι αρκετές. Εάν, όμως, αναρωτιέστε γιατί θα πρέπει να επιλέξετε την ig-constructions, τα πλεονεκτήματά μας, είναι τα εξής:

 1. Η εταιρεία μας συνεργάζεται μακροχρόνια με εργατοτεχνίτες που κατέχουν σημαντική τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό κλάδο και έτσι η εκτέλεση των εργασιών για την ανακαίνιση του χώρου σας, γίνεται με ποιότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
 2. Η οικονομική προσφορά που συντάσσουμε, συνοδεύεται από ανάλυση του κόστους τόσο των επιμέρους εργασιών, όσο και των υλικών που επρόκειτο να ενσωματωθούν στο εκάστοτε έργο.
 3. Η ig-constructions δεσμεύεται μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος των εργασιών που θα λάβουν χώρα για την ανακαίνιση στον χώρο σας.
 4. Ευέλικτο κόστος ανακαίνισης. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον πελάτη μας, προτείνουμε και την ανάλογη οικονομική πρόταση για το υπόψη έργο.
 5. Στόχος της εταιρείας μας, είναι να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες
 6. Μια ανακαίνιση, περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό τεχνιτών. Η συνεννόηση, όμως, για την ανακαίνιση του χώρου σας, θα γίνεται μόνον με τον αρμόδιο Πολιτικό Μηχανικό που έχει αναλάβει την επίβλεψη των υπό εκτέλεση εργασιών.
 7. Σε όλες τις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε επώνυμα και αξιόπιστα υλικά, τα οποία συνοδεύονται με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η σωστή εφαρμογή τους στο έργο, αλλά και η απαιτούμενη αντοχή στο πέρας του χρόνου, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών του κατασκευαστή τους.
 8. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για νέα οικοδομικά και διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης.
 9. Λύνουμε κάθε απορία σας και σας βγάζουμε από την αβεβαιότητα και ανησυχία του αποτελέσματος.
 10. Σας δίνουμε αξιόπιστες λύσεις και σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την πορεία των εργασιών ανακαίνισης.

Είπαν Για Εμάς